Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3289018/neabeautyinaa?claim=msggwt8ycf9">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3289018/neabeautyinaa?claim=msggwt8ycf9">Följ våran blogg med Bloglovin</a>

Nyårs outfit!







GOTT NYTT ÅR! ♥
Nytt år, nya tag! :D

 


Dålig uppdatering ifrån min sida :(

Hej bloggen!
Jag vet att min uppdatering har varit superkass, men jag har helt enkelt inget att skirva om.
Har ni några förslag?  (garderobstour är på gång).
Kommentera gärna vad ni vill läsa om, det är ju ni som läser :)

Kramissar <3


Nyårssminkning! - lite naturligare-



Här kommer en nyårs-sminkning igen. :)
Denna gången mycket mer enklare, och naturligare.


Sjuk :(

Hej bloggen!
förlåt att jag uppdaterade dåligt igår, det var inte meningen.
Och bättre lär det inte bli idag, då jag dragit på mig en rejäl förkylning. Jag har ont i halsen, slemmig, ont i huvudet, jätteyr, ont i magen osv. Det började i gårkväll, men då hade jag ingen feber. Sen vaknade jag inatt och hade en skit-natt rent ut sagt. Bara att göra detta inlägget är jättejobbigt, jag nästan vinglar på stolen för att jag är så yr. :(

Aja, men det enda jag ville säga med detta inlägget är att jag får ursäkta för dålig uppdatering. Bye!


HAHAHA.

Asså, jag ÄLSKAR Ullared, men denna är såååå himla rolig. ;D
Får värsta sjuka skrattattacken. xD

Sorry att detta inte är skönhetsrelaterat, men måste bara lägga upp den..




Nyårssminkning!

Här kommer årets första nyårssminkning! :)




shopping.

Hej bloggen!
Idag åkte jag ner till centrum och köpte 2 grejer från H&M och sen fick jag tester ifrån Boots apotek. Sen kom farmor och hon köpte en grej ifrån apoteket , där fick hon tester som jag fick. När jag kom hem till farmor så fick jag en till teter.
Mycket tester :D
Imorrn blir det Åhlens med farmor :)
Kram

Gör din egen primer!

Hejsan bloggen!
I denna videon får ni lite tips på hur man kan göra en egen primer. :)




Lite andra julklappar :)




Min sminkbas - steg för steg

Hej bloggen!
Såhär lägger jag min sminkbas! :)




VIDEO: Alla mina nagellack

Hej bloggen!
Här är en video där jag visar ALLA mina nagellack, den blev önskad här i bloggen så jag gjorde den idag. Jag gjorde även en video där jag visade typ nagelstickers m.m. Men den videon orkar jag inte lägga upp just nu, men om ni vill kanske jag kan göra det senare.




VIDEO: Haul.

Hje bloggen!
Idag har jag varit och handlat på världens bästa H&M rea EVER!!
Jag handlade lite på Lindex också, där var rean helt okej också :)
Här är en video där jag visar gerjerna som jag köpte :D







Ha det bra!

Hellu bloggen!
Detta blir ett väldigt snabbt inlägg eftersom vi ska iväg nu (!!!!)och öppna lite julklappar m.m. Ni vet, jag firar idag igen med några andra personer. ;)
En video om julklapparna jag får kommer säkert senare! Ha det bra! Bye ♥


Påminner er om frågestunden! ;)

Glöm inte att jag har frågestund! jag har bara fått 8 frågor, vill ha minst 20 om jag ska göra en video. :)


VIDEO: mina julklappar!

Detta är vilka julklappar jag fick! Hoppas ni gillar videorna. :)


Del 1



Del 2


Vad jag fick i julklapp! :)

Hej bloggen!
Detta fick jag i julklapp!!




Fyller år om 1 och en halv månad ;) Önskelista: del 1

Hej bloggen!
Nu tänkte jag visa er vad jag önskar mig när jag fyller år:
Denhär mascaran ifrån Isadora, den släpps i butik imorrn. Ska kanske köpa den för jag ska åka och handla lite för pengarna jag fick i julklapp :)
Imorrn så kostar den bara 99 kronor på Kicks!! (ord. typ 129)
Wet n Wild CoverAll Concealer PaletteEn flerstegs concealer ifrån wet n wild. Var nära på att köpa denna på Ullared när jag var där för drygt en månad sedan men så ropade min lillastsyter på mig och så glömde jag den, sånt händer (där kostade den bara 24 kronor). På eleven.se så kostar den 70 kronor.
Demhär godbitarna ifrån H&M, min mamma har ett par conjaks färgade (stavning) likadana. Dem är huuur sköna som helst. Just nu kostar dem bara 199:- på H&M. Kanske ska köpa dem om jag får för mamma, honn tycker typ att jag är för liten för typ ''höga'' skor och kan kanske hålla med henne men dem är ju såå snygga.
Denhär lilla guldklimpen finns på H&M för typ 50 kronor, ett helt otroligt pris tycker jag.




Julafton

Äntligen är det julafton. Den mysigaste dagen under hela året. ♥ Denna julafton är jag hos min pappa, så det är bara han och jag som firar. Men det går lika bra det. =) Igår på kvällen fick faktiskt jag öppna lite julklappar i förväg, haha. 5 stycken. Då fick jag en rubiks kub (ni vet en sån med en massa färger, och så ska man snurra o snurra tills det är en färg på var sida på kuben. En sån man får gallfeber på. Och det retar han mig med hela tiden, lol), en chokladask med tryffel-bitar. Jättegod verkligen, sedan fick jag ett par morgontofflor, en mysig filt, och en sminkbos med ögonskuggor, läppstift, kajal, eyeliner och rouge. Det är väldigt pigmenterat, och jättebra kvalité. :) Jag fick även öppna ett paket nu, och då fick jag en morgonrock. Har på mig den nu, den är jättegosig! Jag önskade mig verkligen en sån här, så är jätteglad för den. Vid 3 är det Kalle anka på TV:n, det är som en tradition att titta på det. Så jag och pappa ska titta på TV sen, och så är det dags för att öppna alla julklapparna! :D Jag har köpt 3 paket till pappa, förresten. Igår öppnade han en utav dom, och då fick han den nya filmen "Jägarna 2". Vill själv verkligen se den, men pappa tycker att den faktiskt är lite otäck för mig. Men så är det. Sedan så kan jag faktiskt säga till er vad dom 2 andra är. Jo, det är en snöborste. Den är rosa (för att retas, haha!) och på ena sidan utav den så är det en borste och på andra en is-skrapa till t ex bil-rutorna. Han får även en sak man sätter på skon, det är som piggar man liksom sätter under skosulan, så halkar man inte lika lätt på is. Tror det är bra julklappar till honom faktiskt! :) Jag komemr även få klappar utav mamma o kusinerna sen, men detta handlar liksom bara om mig o pappa. Men, nu har ju jag bara snackat om ´mina och pappas julklappar. Vad har ni fått? Kommentera! skulle vara kul o veta. :) Men kom ihåg att man ska vara tacksam vid julen. Det handlar inte om jättemånga julklappar. Utan det handlar om gemenskapen och stämningen. Glöm inte det. ♥ Det går inte att lägga in bilder, det är nåt knas med blogg.se så ikonerna är typ borta. Men men. Kram Elina! <3 OBS! shit, det går inte att göra mellanrum mellan raderna heller. Ursäkta för fult inlägg, och svårt att läsa. Hmmm...

Merry Christmas :)

Hej bloggen! God jul, äntligen julafton :D Nu sitter jag och äter lite mjölkcholad, lyssnar på Justin Bieber och myser. Ska snart till bästisen och lämmna en julklapp till henne <3 Imorse så fick jag en datorväska, LOVE :) Har velat ha en huuuur länger som helst. Hoppas att ni har det mysigt också :D Klockan 3 blir det Kalle efter det så kommer kusinerna, julmiddag blir det runt 6-tiden och sen är det bara att vänta, vänta och vänta lite till. Jag tror att emellan maten och tomten blir det julgodis och kanske lite julmusik. Senare på kvällen kommer tomten. Forsätt ställa frågor i min frågestund så ska jag efter jul göra svaren i en video. Just det, efter jul har ni 2 videosar att se fram emot: - Julklappshaul - Frågestunden Hoppas ni får en lika mysig jul som jag kommer ha <3


23 December

Hej bloggen! :)
Just nu sitter jag framför iPaden så om det blir lite konstig stavning på vissa ord så beror det på det.
Imorrn är det äntligen julafton, sååå himla kul :)
Vad ska ni göra på jul?? Kommentera
Igår så köpte jag en julklapp till bästa kompisen och 3 läppglans samt ett nagellack till mig själv (läppglansen var till mig och det var nagellacket också)
Snart blir det väl en sväng igen, lillasyster ska ha julkläder och jag ska på H&M's mellandagsrea.

Ni får ha det så bra :)


MERRY CHRISTMAS! :)

I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS, I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS, I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS, AND A HAPPY NEW YEAR!
..i förskott. ♥


Godnatt :)

Hej bloggen!
Jag vill bara be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat så bra igår och idag.
Men jag har en anleding, jag har varit med en kompis, vi har varit utomhus båda dagarna från typ klockan 3 till klockan 4 halv 5. Min kompis blogg heter: lifebyrekan.blogg.se

Nu ska jag gå och lägga mig, imorrn blir det filmdag sen är det julallsång sen JULLOV!!! :)


VIDEO: Dom perfekta röda läpparna

Jag tror jag förklarar allt jag vill ha sagt i videon, så ni får bara en video nu. ;)




VIDEO: Julsminkning!

Här kommer en julsminkning som dennna tjejen på YT har gjort: http://www.youtube.com/user/MissChievous?feature=watch (klicka på länken för att komma till hennes kanal). Tycker den är väldigt fin, och väldigt glamourös! :)




Vem är: Elina

Hej bloggen!
Guuuud, förlåt att jag inte har skrivit någonting alls förrän nu, grejen är den att jag inte hade lösenordet, och jag kunde inte få kontakt med linnea osv.. ja, lång historia. Men nu så kommer ni få se mycket utav mig, haha!
Jag tänkte bara berätta lite om mig själv nu, så kommer det komma upp en video om hur man gör dom perfekta röda läpparna från mig senare ikväll:

Jag heter då Elina, och är 11 år gammal ung. Jag fyller år 1 december och älskar dans, skönhet, fotografering och att jaga med min älskade lilla otto (hund). Han är förrsten blandras, typ drever och tax. :) Han är urgullig, looooovar. Mina föräldrar är skilda, så om ni märker att jag ibland har bättre kvalitét på mina bilder plötsligt, så är det för att jag är hemma hos min pappa. Där har jag/vi närmligen en digitalkamera, hehe.

Om ni har fler frågor om mig, så kan ni jättegärna ställa dom i min frågestund som jag har på YouTube! (videon: http://www.youtube.com/watch?v=GD2vxr_YkFw) Så om ni har frågor så ska ni helst skriva dom som kommentarer till den videon på youtube, men kan ni inte det så kan ni skriva frågan i en kommentar till DETTA inlägget. Jag kommer bara svara på frågor till detta inlägget. :)



Såhär kommer min signatur-bild se ut hädanefter. Iaf tills jag byter den.

Kul :)

Hej bloggen!
Loggade precis in på bloggen, det första jag ser är kommentarer, shiiit vad glad jag blir. Forsätt så :D

Jag ber om ursäkt om jag varit lite off, Elina kommer typ göra sitt första inlägg på måndag (imorrn).
Jag har sovit över hos en kompis, det var kul vi kollade på Titanic 2, aasss bra men effekterna såg man va fejk.
Den rekomenderas av mig, men om du INTE gillar blod ska du inte se filmen. 
Aja kolla på trailen på YouTube :)









 
Kram <3

Frågestund :)

Hej bloggen!
Jag vet att Elina ska ha en frågestund men demm frågorna är ju typ riktade till henne så jag tänkte att jag också skulle ha en frågestund :D
Ni får ställa vilka frågor ni vill (´förutom var jag bor e.t.c.).
Ni får också fråga hur många frågor ni vill, jag kommer att svara i en video.
¨
Kram Linnea


Makup outlet

Hej bloggen!
Jag har precis kommit hem, jag och min mamma skulle åka och köpa gymnastikskor. Men min storlek (35 ½) var slut :( Men utanför affären fanns det en makeup och parfym outlet, då blev jag på lite gladare humör. Där inne fanns typ Loréal Paris foundation för 39 kronor, dock så köpte jag ett Rimmel London compact powder och en Pierre René singelögonskugga. Båda grejerna kostade sammanlagt 58 (pudret 29, ögonskuggan 29)

Här kommer bilder :D
Hehe dem hamnade åt sidan och det gick inte att fixa :P




Snö eller regn??

Hej bloggen!

En vecka kvar till JULAFTON, lycka!!
För typ 10 minuter sedan så snöade det här, men nu är det regn. Vill att det ska vara snö på julafton, det lixom hör till :)
Vad tycker ni är viktigt när det är jul, är det att vara med familjen eller kanske snö ;) Kommentera!
Men nun tänkte jag äta lite lunch, sen måste jag hitta på något jag kan inte sitta hemma och ruttna en hel lördag. Man blir på lite dåligt humör när det regnar ute.

Kram Linnea


God morgon

Hej bloggen!
Jag har precis vaknat. Nu är jag äntligen klar med min singnaturbild, den blir inte så lik Elinas men det hoppas jag inte gör något.


Såhär ser den ut, lite stor men det gör inget (tror jag)
Kommentera gärna vad ni tycker om den!
Kram Linnea

Hyra film :)

Hej bloggen!
Nu ska jag min lillebror och mamma åka och hyra film.

Kram Linnea

PS. Detta är INTE bilden som jag kommer ha i slutet av mina inlägg :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0